jak Polska to Automapa 3.9.x lub Automapa 4.1.2 lub nowsze. 100% pokrycia. Ludzie mówią że źle wyznacza trasy czy coś ale ja nigdy nie miałem problemów i wyznacza jak trzeba. Może poprostu nie umieli wyznaczyć poprawnie trasy...
Na PNA miałem MapaMap4 ale z pokryciem u mnie na wsi było średnio... polecam AM. Tomtom na europę zachodnią ale nie na Polskę...
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
hehe to zależy kto jaki ma sprzęt i co mu podejdzie. Pod winCe 4.2 idzie MapaMap, Pod WinCe 5.0 juz AutoMapa4. Pow WM5/6/6.1 praktycznie wszystko. NIe wiem jak sprawa ma się z WM02 i 03 ale pewnie też co nieco działa.
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Miałem mały problem z automapą. Przy powrocie z Niemiec wyznaczyło mi o 50 km. dłuższą trasę i niestety przez około 150km próbowało mnie przerzucać na tą trasę (pokazywało, żebym zawrócił po kilkadziesiąt kilometrów na wyznaczoną trasę) i nie chciało mi wyznaczyć nowej trasy. Nie wiem czy w nowych wersjach jest tez taki problem, ale w tym, co mam go z pół roku coś takiego miałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum