Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział. Otóż mam taki problem. Chciałbym się dowiedzieć ile wynosi koszt przemalowania auta (konkretnie Poloneza Wink? Mogę mieć od rodziny za darmo Poldka w dieslu w świetnym stanie, no ale jaskrawo-zielony kolor jest dla mnie nie do przyjęcia ;D
jak byś poszukał kogoś znajomego kto by ci pomalował w domu nie w lakierni to by było napewno taniej. ale to zależy też od okolic im bliżej wielkich miast tym drożej.
wiesz co. jak sobie go sam przygotujesz, i poświęcisz trochę czasu, to metodą prób i błędów sam sobie go pomalujesz, za cenę farby i czasu poświęconego na to Smile na wielu forach możesz przeczytać gotowe opisy krok po kroku, jak go malować... Wink
Ogólnie mówiąc malowanie autka samemu całkowicie odpada...( mogą być nie przyjemne efekty) Są od tego specjalne warsztaty gdzie takie pomalowanie kosztuje od 1000zł do 2500zł ( cena zależy od wielkości auta i przede wszystkim od lakieru jaki się wybierze)
zeby samemu pomalowac to trzeba sie dobrze znac na tym,nie jest to takie łatwe,lepiej dac fachowcowi co w tym siedzi, z tego co sie orientuje pomalowanie kosztuje do 2500zł za całe auto,ale to zalezy od samchodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum