Wysłany: 2008-02-12, 21:51 Upominki dla Was.
Comiesięczne losowanie nagrody rzeczowej dla naszych forumowiczów sponsoruje www.automoto24.com.pl .Losowanie odbywa się w dniu 14 każdego miesiąca Nagrody zostana przesłane na nasz koszt w terminie 7 dni roboczych Pozdrawiamy.
Co miesiąc bedzie publikowana tutaj list użytkowników którzy zostali wylosowani
Wysłany: 2008-02-13, 05:52
Mamy kilka pomysłów,zastanawiamy się który wybrać.Procedura będzie dopisana do regulaminu forum.Jako Administrator forum zapewniam uczciwośc podczas losowania.
Pozdrawiam.
regulamin jeszcze nie jest ustalony. w tym miesiącu będzie małe przesunięcie. być może nagrody dla najbardziej aktywnych forumowiczów? oczywiście nabijanie postów i offtopy nie będą wliczane. zobaczymy. Admini i moderatorzy muszą wszystko ustalić. Tak więc zapraszam do pisania SENSOWNYCH POSTÓW i pomocy innym swoimi wypowiedziami. (Napewno nie liczone będą wypowiedzi w stylu: "mi tez się podoba ten samochód" opisy mają być głębsze z uzasadnieniem. Nabijanie postów jak pisąłem nie będzie zaliczane.) To moja propozycja a jak będzie? Okaże się na dniach Napewno nagrody powędrują jeszcze w tym miesiącu. Pozdrawiam
_________________ Nie bój się rozpoczynać nowych wątków - jeżeli będzie coś nie tak to ja go usunę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum