Marka:: VW
Wysłany: 2008-02-16, 18:05
Heh ale a kótat w tym wydaniu wiadomosci mówili że większe miasta organizują takie wyścigi legalne tylko kierowcy takich nie legalnych wyscigow mówią żę wola te nie legalnę bo tam jest dużo adrenaliny bo nie wiadomo kiedy policja przyjedzie i od której strony
16 marca będzie Grand Prix Australii. A co do tematu to najbardziej lubię oglądać formułę, ale niestety oglądam tylko, jak mam czas, a trudno u mnie czasem z niedzielami :(
Jak większość osób tutaj jestem fanem formuły 1. Z niecierpliwością czekam na nowy sezon A oprócz tego to lubię szczególnie rajdy i jeśli chodzi o motoryzację to jestem też fanem żużlu. Czy ktoś jeszcze z osób tutaj interesuje się żużlem ?
Mateo, miło mi powitać fana żużla na tym forum! Ja oczywiście tez interesuję się tą dziedziną sportu oraz oczywiście formułą 1. Formułę 1 zacząłem oglądać od czasu, gdy jeździ Kubica. Przedtem raczej mało interesowałem się tym sportem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum