Marka:: Audi
Wysłany: 2008-02-14, 20:34
Ja 1/4 mili (niestety bardzo jest ich mało a jak już jakieś pokażą, to tylko na starcie i tyle. Nie widać już jak na mecie wygląda sprawa) no a na drugim miejscu F1. Wiele dziewczyn mówi ze F1 to nuda bo jerzdzą przez godzinę po tym samym a mi jakoś i tak to sie podoba...
Ja również F1 ale przyznaję, że to zasługa Kubicy. Bardziej niz 1/4 mili lubię drift bo moim zdaniem wymaga więcej od kierowcy i jest bardziej widowiskowy. Smile
No racja. Drift tez bardzo mi sie podoba a zapomniałem o nim hehe podobało mi sie (nie wiem czy ogladaliście) Fast N Furious Tokio Drift jak tam po parkingu na góre wjeżdżał właśnie driftując..normalnie miodzio chyba trzeba napisać do TVN TURBO o większą częstotliwość "tych" wyścigów. Fajne są również WRC jak oni tam "zapierdzielają" na skraju przepaści 150kmph..strach czasami patrzeć a co dopiero jechać tam hehe
Ja też dziwnym trafem dopiero się zainteresowałem F1 od kiedy Robert K. zaczał jeździć
w BMW Sauber a ogólnie też lubię rajdy samochodowe, wyścigi na torze, wyścigi na 1/4 mili, zawody off road-owe itd.
Marka:: BMW
Wysłany: 2008-02-14, 22:23
Najbardziej to rajdy, 1/4 i drifty. Jeśłi chodzi o rajdy to w moim mieście nie ma typowych rajdów ale organizowane są różnego typu KJS-y i SuperSprinty, na których jako widz jestem zawsze Smile Co do 1/4 to czasami umawiamy sie z kumplami na jakichś pustawych prostych i sprawdzamy możliwości naszych autek Very Happy A jeśli chodzi o drifty to wiele razy sam osobiście amatorsko ćwiczyłem sobie Polonezem Very Happy Cool
Pozdro.
ja uwielbiam drifty no i wyscigi aut turystycznych czy jak sie to tam zwie Razz zaraz po tym 1/4, wrc, no i jeszcze bardzo lubie DAKAR:) i jezeli mozna do tego zaliczyc to GUMBALL 3000:)
Marka:: BMW
Wysłany: 2008-02-15, 20:29
Hehe też są fajnie nie legalne wyścigi uliczne w moim miateczku organizują takie oczewiście policja nic o tym nie wie fajne takie coś jest dość że ścigasz się swoją bryką i wystawiasz ją na próbę to jeszcze nie wiesz gdzie i kiedy przyjedzie policja ...Ah ten dreszczyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum